Definitii:

CloudBill: Este o platforma web care ruleaza pe un server si este accesata prin internet, soft-ul fiind compus din mai multe module care pot fi activate clientilor.
CloudBill face parte din soft-ul mama Business Online Control Panel BOCP.eu

SC Real Life SRL: Societate Comerciala cu sediul in Tirgu Mures, Str. Bujorului Nr. 2, Romania

Programare Web: Realizare produse software care ruleaza pe serverele furnizorului si sunt accesate prin internet.

Termeni si Conditii Generale de utilizare CloudBill

Furnizorul serviciului: Serviciul Cloudbill este furnizat de catre SC Real Life SRL.

Acces: Serviciul poate fi accesat prin https://secure.bocp.eu. Accesul se face numai prin conexiune securizata.

Uptime: Furnizorul garanteaza disponibilitatea serviciilor in proportie de 99.00% pe an. Prin aceasta garantie se garanteaza functionarea si accesibilitatea serverelor care gazduiesc serviciul si nu include functionarea internetului, care revine in domeniul furnizorului de internet.

Locatie: Serviciul poate fi accesat de pe orice calculator conectat la internet. Furnizorul nu limiteaza accesul la serviciu din anumite zone sau tari, dar la cererea clientului se poate limita accesul la o zona de IP.

Erori si greseli de programare: Furnizorul nu garanteaza ca programul nu va contine erori sau greseli dar  ofera garantia de a remedia orice problema sau eroare care apare in program intr-un termen rezonabil.

Abonament: Serviciul este oferit in cadrul unui abonament care se reinnoieste periodic. Garantia si accesul la serviciu este garantat numai pe perioada pentru care s-a achitat abonamentul.

Perioada de gratie: Furnizorul va suspenda fiecare cont pentru care au trecut 30 de zile calendaristice dupa data scadenta. In cazul in care dupa 90 de zile dupa data scadenta nu sunt achitate toate facturile emise reprezentand abonamentul, furnizorul isi rezerva dreptul de a sterge permanent contul clientului. In cazul in care clientul achita facturile emise care reprezinta abonamentul pentru serviciu, furnizorul reactiveaza accesul la serviciu. In cazul in care nu se respecta perioada de 90 de zile calendaristice, furnizorul nu garanteaza integritatea datelor. In cazul in care clientul are o factura pentru o perioada de abonament neachitata, nu se emit facturi pentru scadentele care ar urma pana cand nu se achita prima factura. Daca dupa o perioada mai lunga de 90 zile, clientul doreste sa isi reinnoieasca abonamentul este suficient sa achite abonamentul pentru perioada urmatoare. In acest caz furnizorul poate reactiva vechiul cont (daca mai exista) sau creeaza un cont nou pentru client.

Data facturarii si data scadenta: Data scadenta va fi data in care se activeaza prima data serviciul BOCP. Pentru prima perioada acesta va fi acelasi cu data de facturare. Pentru perioadele urmatoare facturile se vor emite cu cel putin 14 de zile calendaristice.

Emitere Facturi si plata: Facturile emise vor fi trimise prin email la adresa clientului si prin posta la adresa de corespondenta. Plata se va face prin paypal sau transfer bancar.

Backup: Backup consta dintr-o copie de rezerva a bazei de date. Backup-ul este efectuat in fiecare zi.

Restaurare date: In caz de catastrofa naturala (cedarea echipamentului/serverului) furnizorul va restaura datele din backupuri existente fara costuri suplimentare. In cazul in care clientul solicita restaurarea datelor dintr-o copie de rezerva din orice cauza acesta va produce costuri aditionale conform listei de preturi valabile in momentul solicitarii.

Garantie integritate date: Furnizorul va lua toate masurile pentru a garanta integritatea datelor si a functionarii corecte a programului si garanteaza integritatea datelor cu exceptia catastrofelor naturale care distrug toate backupurile pe toate serverele existente.

Confidentialitate: Furnizorul se obliga sa pastreze în confidentialitate toate informatiile transmise de catre Beneficiar în cadrul BOCP. INFORMATIILE vor fi stocate pe serverul/serverele Furnizorului, acesta luand toate masurile necesare pentru a proteja aceste date ca sa nu ajunga la terti. Furnizorul nu va utiliza aceste date pentru scopuri personale sau comerciale.

Responsabilitatea Furnizoului: Furnizorul este responsabil pentru a garanta functionarea serviciului si accesul la acesta in conditiile de mai sus in limita legala.

Suport tehnic: Furnizorul va asigura suport tehnic intre orele 9:00 si 17:00 in zilele lucratoare, prin sistemul de suport din cadrul aplicatie. Pentru urgente oferim suport si prin email sau telefon. Datele de contact sunt afisate pe siteul www.cloudbill.ro

Returnarea banilor

  1. Clientul are dreptul sa testeze gratuit pentru 14 zile aplicatia BOCP. Aceasta perioada poate fi extinsa la cerere si la decizia departamentului comercial.
  2. Daca clientul accepta sa achizitioneze licentele de utilizare neexclusiva a modulelor dorite, accepta automat si responsabilitatea de a achita abonamentul lunar atasat reprezentand serviciul de gazduire a aplicatiei si serviciile de intretinere si actualizari periodice. Decizia de a achizitiona produsul este in totalitate responsabilitatea clientului si furnizorul nu poate si nici nu asigura o garantie ca aplicatia se conforma cerintelor clientului. Plata facturilor reprezentand licentele de activare sau licentele lunare reprezinta acceptul clientului ca a inteles scopul si modalitatea de functionare a aplicatiei, facilitatile acesteia cat si acceptarea termenelor de utilizare si a conditiilor prezentate in acest contract.
  3. Data activarii a aplicatiei este data trimiterii catre adresa clientului a emailului care contine datele de acces catre contul clientului.
  4. Taxele reprezentand activarile de licente si costurile licentelelor pot fi rambursate in cazul in care clientul decide in termen de 30 de zile de la data activarii aplicatiei ca acesta nu corespunde nevoilor si doreste sa renunte la aplicatie si solicita in scris returnarea banilor reprezentand taxele de activare.
  5. Abonamentele lunare nu se pot returna, acestea reprezentand servicii prestate. In cazul in care taxa de activare a licentei achizitionate este 0 si licenta se ofera in forma unui abonament lunar, sumele achitate in forma de abonament lunar nu se pot returna.
  6. In nici un caz nu se poate cere returnarea unei sumei de bani mai mare decat totalul taxelor de activare a licentelor.
  7. Orice solicitare de returnare trebuie transmisa la adresa furnizorului prin posta sau email. Daca s-a trimis prin email, este necesara confirmarea primirii emailului din partea furnizorului. Solicitarea trebuie sa fie trimisa in termen de maxim 30 de zile de la data activarii sau in maxim 15 zile de la data emiterii facturii fiscale care include taxa de activare.
  8. Sumele achitate in avans pentru abonamente neconsumate se pot rambursa intergral la cerere. De exemplu: clientul achita in avans abonamentul de suport si abonamentul pentru licente pe un an. Dupa trei luni poate cere returnarea banilor pentru perioada neconsumata, adica 9 luni. Licentele sunt considerate activate din momentul facturarii. Clientul nu poate cere retroactiv rambursarea sumelor reprezentand abonamente pe motivul ca nu a utilizat serviciul. Conform V.5.3 clientul trebuie sa ceara suspendarea serviciului inainte de perioada in care nu o sa utilizeze serviciul.
  9. Sumele achitate in avans pentru facilitati noi pot fi returnate cu acordul partilor, in cazul in care lucrarile pentru a realiza faciilitatile inca nu au fost demarate.

Responsabilitatea Clientului/Utilizatorului

Pentru a pastra si asigura buna functionare a serviciului beneficiarul este responsabil si obligat sa respecte urmatoarele prevederi:

Confidentialitate: Beneficiarul se obliga sa pastreze in confidentialitate si sa nu divulge la terti urmatoarele informatii:

  • date privind modalitatea de functionare a Serviciului
  • orice eroare sau vulnerabilitate detectata
  • sistemul de administrare a datelor
  • toate informatiile din cadrul Serviciului care nu este accesibil fara autentificare cu un nume de utilizator si o parola.

Acces: Datele de acces vor fi comunicate clientului prin email. Furnizorul nu va solicita niciodata comunicarea parolei pentru sistem sub nici o forma.

Beneficiarul se obliga sa protejeze datele de acces la Serviciu, sa nu comunice acestea la nimeni si sa nu salveze datele de indentificare in locuri nesigure. Beneficiarul este responsabil pentru devirusarea propriilor calculatoare astfel incat acestea sa nu contina virusi sau programe malicioase care sa fure datele de acces sau sa acceseze serviciul.

Clientul/utilizatorul este responsabil legal pentru utilizarea corecta si legala a serviciului. Furnizorul va face actualizari periodice pentru a respecta prevederile legale care afecteaza partile sau totalitatea programului dar aceasta responsabilitate revine si clientului in cazul in care observa o anomalie sau procedura care permite o ilegalitate. In cazul in care programul sau o parte al acestuia incalca prevederile legale, clientul este responsabil si obligat sa:

  1. comunice toate detaliile furnizorului
  2. sa nu foloseasca programul pana cand situatia este rezolvata

Plata facturilor: Clientul este obligat sa achite facturile la termen. In cazul intarzierii platii, furnizorul va suspenda accesul la serviciu.

Alte prevederi: Serviciile si programele vor fi furnizate conform prevederilor detaliate in contractul de prestari servicii BOCP.

Termeni si conditii utilizare website si cookies

Site-ul nostru utilizeaza cookies pentru identificarea utilizatorului si statistici de accesare. Site-ul nu colecteaza informatii personale private iar datele colectate sunt utilizate doar pentru uz intern si statistici interne si sunt tratate cu cea mai mare confidentialitate. Utilizatorii care nu doresc ca informatiile lor sa fie colectate pot instala un ADD-ON care blocheaza colectarea informatiilor de Google Analitics.

Politica interna cat si o lista cu masurile luate pentru protectia datelor poate fi solicitat prin email la contact@reallife.ws

Furnizor

Acest site este operat si intretinut de SC REAL LIFE SRL, CUI: RO23310817

Protejarea datelor personale:

Real Life SRL este inregistrata cu nr 32451, ca si prelucrator de date cu caracter personal, avand scopul „servicii de comunicatii electronice”.

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice SC REAL LIFE SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

Scopul colectării datelor este: servicii de comunicații electronice.

Clientul este obligat pentru a furniza datele, acestea fiind necesare pentru înregistrarea domeniilor web. Refuzul clientului poate rezulta în stergerea și pierderea dreputului de utilizare a domeniilor înregistrate. Pentru serviciile de găzduire nu sunt necesare completarea datelor cu caracter personal, decât datele precum adresa postală pentru a transmite facturile fiscale.

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai următorilor destinatari:

  • INSTITUTUL NAȚIONAL DE CERCETARE-DEZVOLTARE ÎN INFORMATICĂ – ICI BUCUREȘTI
  • Entitati care ofera servicii de inregistrare domenii: ENOM, ResellerClub
  • Parteneri autorizati ai acestora inregistrati la randul lor ca operatori de date cu caracter personal

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

_______________________________________________________________

Observaţie:

*orice persoană are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opoziţie poate fi exclus pentru anumite prelucrări prevăzute de lege (de ex.: prelucrări efectuate de serviciile financiare şi fiscale, de poliţie, justiţie, securitate socială). Prin urmare, această menţiune nu poate figura dacă prelucrarea are un caracter obligatoriu;

*orice persoană are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit şi fără nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct.