SC Real Life SRL s-a născut în data de 19 Februarie 2008 și am început activitatea cu webdesign și găzduire web. Facturile către clienți le emiteam dintr-un document word. După câteva luni ne-am dat seama că această metodă nu este pentru noi, așadar ne-am îmbarcat într-un proiect să emitem facturile dintr-un soft propriu, și fiind o firmă de webdesign, am ales varianta online. În 2009 am înregistrat domeniul bocp.eu (de la Business Online Control Panel), având ca scop realizarea unui „panou de control” pentru afaceri, un soft online pentru a emite facturi fiscale, proforme și chitanțe.

Pe parcursul anilor am construit relații strânse cu clienții noștri,  și la solicitarea acestora am tot adăugat facilități noi. Apreciem fidelitatea extraordinară a clienților care au fost lângă noi si ne-au suportat prin toate bug-urile și crash-urile din trecut și putem spune că împreună am construit o soluție destul de complexă de gestiune stocuri și vânzări adaptată firmelor mici cu doar câțiva angajați care încă nu își permit soluțiile ERP mari și foarte costisitoare.

Începând cu anul 2013, am renuțat la toate proiectele secundare și am investit toată atenția și efortul disponibil în dezvoltarea soluției BOCP și realizarea unei platforme proprie eCommerce personalizabilă, care este construită pe aceeași bază de date ca și gestiunea.

În paralel am păstrat un singur alt serviciu: cel de găzduire web. Am început și noi ca mulți alții cu un cont de reseller de la HostGator și în scurt timp am ajuns sa avem propriile servere, administrate de noi, colocate într-un datacenter de gradul TIER 3, în București.

În ultimii ani ne-am dezvoltat foarte mult pe partea de eCommerce, interconectare online cu diferite marketplace-uri și platforme precum eMag, Cel.ro, Esteto, Shopmania, Shopify, WooCommerce, Magento, OpenCart, CSCart, Gomag, pentru preluarea comenzilor, transmiterea datelor procesate, emiterea de AWB-uri , notificarea clienților prin email sau SMS, ducând BOCP-ul la un alt nivel decât un simplu soft de facturare.

Ne bucurăm de fiecare client care ne alege ca furnizor și este misiunea noastră să prestăm orice serviciu la calitatea maximă permisă de resursele noastre.