documents-folder-vector-illustration_M1IxbbD__LOverloaded Worker Having A Nap On His DeskȘtim și noi că de la un momentdat, dacă avem un job în care trebuie mereu să stăm între liste de prețuri, fie ele de pe suport de hârtie ca și cele de mai jos sau in format PDF sau excel, se pierde timp valoros.


Din acest motiv venim cu o soluție cu un modul inovativ: Modul Furnizori Online.

În multe cazuri furnizorii au un feed de produse. Un feed este de fapt o listă de produse online, accesibilă pe web și poate fi preluat automat de alte programe pentru a importa produsele de la distribuitor.

Computer generated 3D photo rendering.Acest modul centralizează într-un singur loc toate feed-urile furnizorilor și prezintă următoarele facilități:

  • poți adăuga un număr nelimitat de feed-uri de produse, unele tipuri de feed sunt deja definite, altele pot fi implementate la cerere.
  • produsele sunt citite din toate feed-urile și sunt prezentate pe o singură listă unificată, astfel avem opțiunea să căutam intr-un singur loc același produs de la mai mulți furnizori
  • produsele din feed pot fi preluate foarte ușor și în nomenclatorul de produse în gestiune stoc
  • putem prelua toate detaliile disponibile: titlu, descriere, caracteristici, poze, preț de achiziție, stoc furnizor

Poți importa în contul tău, prin intermediul feed-urilor de produse, listele de produse oferite de furnizorii tăi cu discounturile oferite de aceștia cât și stocurile disponibile la funizori.

Vezi toate produsele și astfel poți căuta mult mai ușor dintr-un singur loc printre miile de produse pe care le ai la dispoziție de la furnizori.

Dacă ești interesat de soluția noastră de facturare sau gestiune stoc, poți consulta prețurile si comanda un cont dedicat aici.