• Programul CloudBill face parte din ERP-ul de gestiune stocuri și vânzări BOCP și puteti emiite gratuit pâna la 100 documente pe lună.
  • Aveți posibilitatea, de a emite facturi clienților dvs, oricând și de oriunde, fie că prestați servicii la sediul clientului, sau la punctele de lucru ale acestora, fie că vindeți produse, din unul sau mai multe puncte de lucru.
  • CloudBill, este o soluție online, și din acest motiv, poate fi accesat, oricând și de oriunde, singurele 2 condiții, sunt să dispuneți de un dispozitiv cu acces la internet (laptop/desktop, smarthphone, tableta) și un browser actual.

Facilitățile soluției CloudBill:

client_managementAgendă contacte – pentru salvarea datelor de facturare ale clienților si precompletarea datelor la facturare.1458149496_kpercentageDiscount personalizat, pt fiecare client în parte, care se aplică automat, in momentul facturării.
1403198701_allianceCont de client – Clienții dvs pot verifica și descărca facturile și chitanțele lor.1403197187_cash_registerConectivitate cu casă de marcat.
alert-elements-glossy-icon_zJQSC2L__L Alerte automate pentru facturi neplătite.icon-recurring-billing Posibilitate de facturare abonamente.
rss-feed_GJ1OcIUO_LPosibillitate de import produse în program, prin feed-uri de produseforward-email-lite-plus-icon_zyrS9p8d_LTrimitere prin email, a facturilor.
1403264274_f-shield_256Conexiuni securizate, prin certificate SSL1403263715_Graphite_Backup_B Backup zilnic fără intervenția dvs
BONUS: include modulul GDPR, util firmelor pentru a fi în acord cu reglementările europene privind protecția datelor.

Plăți online acceptate: