Dispozitive-cloudbill23Fie că vindeți produse sau servicii, folosind un facturier online, beneficiați de foarte multe avantaje față de unul offline, un soft instalat pe un calculator din birou sau pe cel de acasă.

  1. Puteți factura oricând, fie că sunteți la birou, sau când vă sună un client și poate nu sunteți lângă un laptop/calculator.
  2. Puteți trimite facturile și chitanțele prin email, astfel clienții dvs nu mai trebuie să aștepte până ajunge fizic factura la aceștia.
  3. Clienți dvs au cont de client, de unde oricând își pot verifica sau recupera facturile si chitanțele.
  4. Puteți seta să se trimită alerte de intârziere de plată clienților dvs.
  5. Nu mai trebuie achizionate serii noi de facturier sau de chitanțier, pot fi setate oricând serii noi cu limite stabilite doar de dvs.
  6. Beneficiați de toate atuurile unei agende de contacte, prin care emiteți rapid și ușor facturi și chitanțe, sau dacă doriți puteți seta discount-uri, la fiecare client. Acest discount, se aplică automat, la emiterea unei facturi.
  7. Puteți emite facturi de stornare, cu un click.
  8. Emiteți rapid, facturi pe baza bonurilor de vânzare.
  9. Puteți încasa plăți cu cardul.
  10. Contabilitatea dvs, poate să acceseze oricand contul dvs si poate accesa orice date sau rapoarte de care au nevoie, fără să vă întrerupă din lucru, fără să vă limiteze accesul la facturare și astfel fără să va pună stop pe afacere.

Garanție

Dacă nu aveți un raport sau o modalitate de export a datelor către soft-ul de contabilitate folosit de contabilitatea dvs, vă creem unul gratuit, conform specificațiilor dvs.

Dacă ești interesat de soluția noastră de facturare sau gestiune stoc, poți comanda un cont dedicat aici.

Comandă acum